Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul Pro România din Iași cere ALDE ruperea alianţei cu PSD și la nivel local

psd alde spart

Preşedintele filialei Pro România le solicită celor din ALDE să renunţe la alianţa cu social-democraţii şi la nivel local. „Dacă au înţeles că această guvernare cu PSD-ul nu le aduce decât deservicii (...) le solicităm să facă acest lucru şi la nivelul judeţului Iaşi”, susține Sorin Iacoban, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț în toiul nopții al lui Alexandru Cumpănașu! Ce va înființa – Proiectul prezentat azi

Reprezentanţii ALDE și Pro România se vor întâlni pentru a discuta despre cum va funcţiona alianţa la Iaşi. Până atunci, însă, parteneriatul celor de la ALDE cu social-democraţii rămâne o problemă pentru Pro România la nivelul orașului și județului.

„Nu am discutat, am spus doar atât, că având în vedere faptul că au înţeles că această guvernare nocivă cu PSD-ul nu le face decât deservicii şi că au ieşit de la guvernare e normal şi le solicităm imperativ să facă acest lucru şi la nivelul judeţului Iaşi, unde au un vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, cu ocazia asta se poate schimba şi preşedintele Consiliului Judeţean, care s-a dovedit a fi total lipsit de orice pragmatism în domeniul proiectelor pentru Iaşi. Şi atunci cu siguranţă lucrurile vor lua o altă turnură, o altă majoritate în Consiliul Judeţean, cu un alt preşedinte al Consiliului Judeţean şi probabil cu un alt Guvern, dăm un nou impuls proiectelor Iaşului", a declarat Sorin Iacoban, preşedintele filialei Pro România.

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

Liderul ALDE Iaşi, Varujan Vosganian nu a putut fi contactat.

Luni, preşedintele PSD Iaşi şi preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi a declarat că a avut o discuţie cu Victorel Lupu, vicepreşedintele CJ Iaşi, membru ALDE şi că au stabilit că alianţa dintre cele două formaţiuni politice din Consiliul Judeţean Iaşi nu se va destrăma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.