Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PRU iese la atac după avertismentul dat de americani: 'SUA anulează oficial SUVERANITATEA României...'

Bogdan Diaconu

Liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, vine cu o reacţie dură după comunicatul remis recent de Departamentul de Stat al Statelor Unite. Diaconu susţine că mesajul transmis de americani nu este nimic altceva decât "o lipsă de respect față de poporul român și un atac la suveranitatea și independența României".

"SUA anulează oficial suveranitatea României și a poporului român!  Să ordoni de la Washington cum să voteze Parlamentul României, intituția supremă de reprezentare a voinței suverane a poporului român, înseamnă că la modul cel mai oficial cu putință SUA nu mai recunoaște suveranitatea României! 
Partidul România Unită solicită Președintelui României, conform obligațiilor sale constituționale, să apere suveranitatea poporului român și să protesteze oficial și public față de declarația oficială și publică a Departamentului de Stat al SUA ce reprezintă o lipsă de respect față de poporul român și un atac la suveranitatea și independența României! Partidul România Unită solicită deasemenea ca Parlamentul României să adopte în regim de urgență o declarație prin care să reafirme suveranitatea poporului român și independența României!", scrie Diaconu pe Facebook.

Citeşte şi: Ministrul de Externe, întâlnire FULGER cu Tăriceanu. Ultimatumul dat de SUA, pe masa discuţiilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.