Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Argeș, Șerban Valeca, despre votul de încredere a Guvernului: 'Ar fi mai bine mai întâi să fie votul pe moțiune'

ziarobiectiv.ro
Serban Valeca

Liderul PSD Argeș Șerban Valeca a declarat că Opoziția ar trebui să inițieze mai întâi moțiunea de cenzură înainte ca noua structură a Guvernului să fie votată în Parlament, pentru a "a nu se mai scunde după deget".

Întrebat dacă ar trebui amânat votul de încredere pentru Guvern în Parlament, vicepreședintele Senatului Șerban Valeca a declarat: "N-ar fi mai bine să fie votul privind moțiunea de cenzură, ca să nu se mai ascundă după deget? Au anunțat-o din iulie".

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Acesta a declarat că majoritatea PSD ar trebui verificată la votul privind moțiunea de cenzură.

De asemenea, liderul PSD Dumitru Buzatu a declarat că "formațiunile politice din fosta opoziție care acum pretind că sunt majoritari" ar trebui să inițieze moțiunea de cenzură să testeze majoritatea pe care o are PSD.

"Dacă vor evolua lucrurile în această direcție, nu este nicio obligație ca PSD să se afle în permanență la guvernare", a mai spus Buzatu.

"După discuția de azi va trebui să stabilim o procedură prin care Guvernul să își poată îndeplini atribuțiile integral, după aceea să-și verifice în Parlament și consistența sub aspectul prevederilor constituționale", a afirmat Dumitru Buzatu.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Social-democrații se reunesc, luni, în CEx, pentru a discuta despre blocajul din Guvern, după ce Klaus Iohannis a respins cele trei propuneri de miniștri interimari, au declarat surse din partid. O altă temă de discuție vizează campania pentru alegerile prezidențiale.

PNL a anunțat că moțiunea de cenzură este aproape gata și că poartă negocieri cu toate partidele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.