Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD București, replică la acuzațiile viceprimarului Capitalei: critici și pentru Gabriela Firea

gabriel mutu

Viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, i s-a retras sprijinul politic de către CEX-ul PSD București. După această decizie, Bădulescu a declarat, pentru STIRIPESURSE.RO, că a fost ”executat ca un câine” și îl acuză pe liderul interimar al PSD București, Gabriel Mutu, că a pus la cale mazilirea sa și nu l-a lăsat să își spună punctul de vedere în ședința partidului.

Citește și: Viceprimarul Capitalei efectiv a EXPLODAT, la vestea că i s-a retras sprijinul politic: M-au executat ca pe un câine! Ăsta a fost linșaj

Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Gabriel Mutu a explicat că l-a sunat în repetate rânduri pe Bădulescu pentru a-l invita la ședință, însă acesta nu a răspuns. Mutu a mai spus că în locul Gabrielei Firea i-ar fi cerut demisia lui Bădulescu din funcția de viceprimar, din momentul în care acesta a început cu atacuri la adresa colegilor din PSD.

”Să începem cu prima acuzație. Domnul Bădulescu susține că nu a fost lăsat să participe la ședință. Ședința a fost anunțată cu câteva zile înainte, ordinea de zi a ajuns și în presă, deci știa când va avea loc. Eu am fost prezent la sediul PSD Sector 5 la ora 17.40 și de față cu toată lumea, cu toți liderii am făcut un gest pe care nu mulți l-ar fi făcut. Am pus telefonul pe speaker și l-am sunat pe domnul Bădulescu. Am încercat pe telefon, pe mesaje, pe toate rețelele, dar nu a dorit să-mi răspundă. Cum credeți dumneavoastră că, eu, de față cu toată presa, cu liderii PSD de la toate sectoarele din Capitală, de față cu senatori, cu deputați, aș fi putut să nu-l primesc la ședință?

Domnul Bădulescu a venit la sediu la ora 17.00, când ședința începea la 18.00. S-a făcut că intră, de fapt nu a mai intrat, iar apoi, pe la 18.40 a trimis un mail notificare că vrea să vină la ședință. Între timp a avut timp să vorbească la un post de televiziune, să scrie un mail și să mai și conducă prin traficul bucureștean. Totul a fost premeditat de către acest domn, un mitoman în adevăratul sens al cuvântului.

După mai multe insistențe i-a răspuns la telefon secretarului general de la Sectorul 4 și i-a spus că nu vrea să vină pentru că am pus eu un știu ce țigani să-l aștepte și să-l bată. Doamne ferește! Vă repet: erau toți liderii PSD acolo, era presă, era toată lumea. Eu nu am o problemă personală cu acest domn, dar nici nu este acceptabil ca dumnealui să jignească colegii de partid.

El spune că a fost executat ca un câine? Păi în Comitetul Executiv au fost propuneri, dezbateri, luări de cuvânt. I-am oferit posibilitatea să participe și să-și spună punctul de vedere, fără drept de vot, pentru că așa prevede statutul. Dumnealui nu a dorit. Chiar credeți că 44 de lideri ai PSD votează doar așa pentru că le zice Gabriel Mutu?

Întrebat dacă Bădulescu va fi exclus din PSD, Mutu a spus că în cazul în care va continua pe această linie, atunci se va ajunge la o astfel de decizie.

”Am avut o conversație cu dumnealui. Trebuie să înțeleagă că nu poate continua pe această linie. În momentul în care ești viceprimar, o funcție eminamente politică, nu poți să ai opinii politice în care să-ți jignești colegii și partidul. Opiniile le poți exprima în cadru privat, dar când ești om politic trebuie să îți asumi ceea ce spui. Dacă va continua pe această linie a jignirilor, atunci voi convoca un Comitet Executiv Extraordinar pe București și voi propune excluderea din partid”, a mai spus Gabriel Mutu.

Liderul PSD București îi transmite Gabrielei Firea că s-ar fi așteptat ca ea să fie cea care îi solicită demisia lui Bădulescu, nu să aștepte o decizie a partidului.

”Nu am discutat cu doamna primar general. Din păcate, eu dacă aș fi fost primar general, nu aș fi aștepat o decizie politică, îi ceream chiar eu să demisioneze”, a mai precizat Mutu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.