Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD, despre reducerea cheltuielilor bugetare: 'Nu este o ordonanță a austerității!'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca guvern sedinta

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat vineri, într-o conferință de presă la Piatra Neamț, că ordonanța privind economiile la buget nu reprezintă un pachet de austeritate.

„Principiile au fost aprobate și respectiva ordonanță va fi pusă în transparență și pe urmă promovată în Guvernul României. Nu este o ordonanță a austerității. Fals! În momentele în care ai depășit și încerci să depășești efectul mai multor crize suprapuse, atunci este corect și responsabil ca un Guvern al României să vină cu niște reguli foarte clare în ceea ce privește cheltuirea banului public. Poți să faci o analiză, să vezi anumite lucruri, unde s-a greșit, care sunt oportunitățile, până la urmă, la fel cum facem și în familiile noastre”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Vedem care sunt oportunitățile, care devin prioritățile. Nu putem să ne facem că nu am avut o criză energetică. Nu ne putem face că n-am avut o pandemie. Nu putem să ne facem că nu avem un război la frontiera României. Toate aceste lucruri duc la o responsabilitate din partea Guvernului și a guvernanților și a oamenilor politici de a veni cu astfel de lucruri. Repet, nu vorbim de o ordonanță a austerității. Nu vorbim de ce s-a mai întâmplat în România acum nu foarte demult, când s-au tăiat pensii și salarii. Partidul Social Democrat nu a făcut niciodată acest lucru și nu îl va face niciodată”, a adăugat liderul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.