Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Iaşi îl acuză pe şeful Consiliului Judeţean, Costel Alexe că îşi pune apropiaţii în funcţii

maricel popa, iași

Liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, îl acuză pe şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, că îşi pune apropiaţii în funcţii, inclusiv la spitalele din subordine, social-democratul afirmând că ar trebui să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru că nu au existat victime în incendiul de la Spitalul de Copii.

Maricel Popa, afirmă, într-un comunicat de presă, că "penalul" Costel Alexe şi-a pus deja amprenta pe sănătatea ieşeană şi că, deşi a preluat de opt luni conducerea Consiliului Judeţean, nu a realizat nimic pentru ieşeni.

"A reuşit să îşi pună apropiaţii în funcţii, inclusiv la spitalele din subordine. Presa locală a tras nenumărate semnale cu privire la numirile şi la concursurile organizate pe ochi frumoşi. Este şi cazul Spitalului de Copii, unde managerul numit interimar de penalul Alexe a câştigat la mustaţă concursul organizat pentru şefia spitalului. Şi, după luni de interimat, se vede activitatea proaspătului manager susţinut de penelistul Alexe: spitalul este în flăcări. Mulţumim lui Dumnezeu că nu au existat victime”, susţine şeful PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa.

Liderul social-democrat consideră că pentru echipa lui Costel Alexe "nu pare a fi importantă siguranţa pacienţilor, ci securizarea funcţiilor de către apropiaţi”, scrie News.ro.

Maricel Popa aminteşte că în perioada cât a fost preşedinte al CJ Iaşi a iniţiat un proiect de modernizare a Spitalului de Copii în valoare de 121 de milioane de lei şi că o aripă a spitalului a fost deja finalizată.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a declarat că la Spitalul de Copii din Iaşi, unde marţi seară a avut loc un incendiu, a fost evitată o tragedie şi că le mulţumeşte cadrelor medicale pentru modul în care au reuşit evacuarea pacienţilor într-un timp record.

Costel Alexe a afirmat, miercuri, că autorităţile îi asigură pe toţi locuitorii Moldovei care au pacienţi internaţi în Spitalul de Copii din Iaşi că actul medical se desfăşoară în condiţii normale.

Un incendiu a izbucnit, marţi, la Secţia ATI a Spitalului pentru Copii ”Sfânta Maria” din Iaşi, iar 30 de persoane au fost evacuate, 12 fiind copii şi şapte aparţinători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.