Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan: Am câştigat alegerile şi preşedintele Iohannis este nevoit să accepte nominalizarea noastră

SmartPress Suceava
Ioan Stan

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-poll, că PSD a câştigat alegerile, iar preşedintele Klaus Iohannis ''este nevoit'', conform Constituţiei, să accepte nominalizarea social-democraţilor pentru funcţia de premier, anunță AGERPRES.

''Contrar sondajelor de până acum, PSD a câştigat aceste alegeri. Urmează o seară mai lungă, sperăm să creştem, iar conform Constituţiei, domnul Klaus Werner Iohannis este nevoit să accepte nominalizarea noastră. Vom face o majoritate. În afară de PNL, vom discuta cu toate celelalte partide care intră în Parlamentul României (...) vom încerca să facem ceea ce am promis în această campanie'', a afirmat Ioan Stan.

Totodată, vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Eugen Bejinariu, a declarat că rezultatele arată că românii au încredere în PSD, pentru că e singurul partid care ştie să guverneze.

Citește și: CNSAS: Un candidat Pro România a turnat la Securitate! Avea numele conspirativ ‘Violeta’ .

''Este o evaluare. Nu putem spune că sunt rezultate finale. Această evaluare ne spune că românii au încredere în PSD şi ştiu cu toţii că suntem singurul partid care ştim să guvernăm şi ştim să facem lucrurile bine şi de aceea majoritatea ne-au votat pe noi'', a spus Bejinariu.

PSD a obţinut la Senat 30,6% dintre voturile exprimate la nivel naţional la alegerile parlamentare de duminică şi la Camera Deputaţilor - 30,5% iar PNL a obţinut la Senat 29,1% şi la Camera Deputaţilor - 29%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS - Avangarde, la comanda Antena 3, pentru ora 19,00. Pe locul al treilea se situează Alianţa USR PLUS, care a obţinut 16,4% la Senat şi 15,9% la Camera Deputaţilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.