Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul senatorilor PSD îl contrează pe Tudose: 'Ar fi stupid'/ Anunţ despre legile justiţiei

Inquam Photos / Octav Ganea
serban nicolae

Liderul grupului PSD din Senat, Şerban Nicolae, a declarat că în şedinţa coaliţiei de luni s-a discutat despre legile justiţiei. Acesta l-a contrazis pe premierul Tudose, care afirmase săptămâna trecută că nu există un proiect de modificare a legilor justiţiei.

Citește și: SURSE - Se joacă tare între Iohannis și PSD: președintele, solicitare către serviciile secrete

"Am discutat. S-a creat și o oarecare confuzie cum că nu ar exista o propunere legislativă în acest sens. Ar fi stupid, pentru că pe propunerea legislativă s-a pronunțat CSM, s-au propus o serie întreagă de amendamente din perspectiva unor asociații ale magistraților. Este nefiresc să spui că nu există. Nu există un proiect în formă finală, pe baza observațiilor, propunerilor, amendamentelor făcute. Pe de altă parte, nici nu putem să ne lungim foarte mult, pentru că ideea de a face un proiect perfect va omorî ideea de dezbatere", a declarat Şerban Nicolae.

Şerban Nicolae a mai precizat să proiectul ar putea fi asumat de Parlament, deşi a fost conceput de Ministerul Justiţiei, ceea ce alimentează speculaţiile că premierul Tudose ar refuza să-şi anume demersul.

"E foarte posibil să fie asumat (de Parlament - n.r.). Există o comisie comună a Camerei Deputaților și Senatului care poate să analizeze asemenea proiecte. E foarte posibil să fie o inițiativă parlamentară. Cred că cel puțin de Camera Deputaților va trece în această sesiune", a mai precizat liderul senatorilor PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.