Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul tinerilor din PSD, candidat la funcția de secretar general: 'Să mă susţină neapărat unul dintre contracandidaţi'

Inquam Photos / Octav Ganea
TSD Tudose Dragnea Petrea

Deputatul social-democrat Gabriel Petrea, candidat la funcţia de secretar general al PSD, a declarat vineri că partidul va ieşi mai unit după congresul extraordinar.

"Partidul cu siguranţă va ieşi mai unit. Este o competiţie, nu este nicio bătălie sau ce am mai auzit. Este o competiţie internă. Este evident să se întâmple aşa. Viaţa de partid trebuie să existe şi eu cred că mâine, după alegeri, vom ieşi uniţi şi vom porni la drum pentru câştigarea viitoarelor alegeri", a precizat Gabriel Petrea, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Citește și: ÎCCJ a decis! Ce se întâmplă cu Sebastian Ghiță

În ceea ce priveşte candidatura sa pentru funcţia de secretar general, el a afirmat: "Eu sper ca mâine cel mai bun să câştige şi să primeze programul pe care îl are pentru această poziţie, ideile pe care le are, ceea ce vrea să facă pentru secretariatul general şi nu imaginea sau discursul mai bun sau mai rău din ziua de mâine. Eu vreau să mă susţină delegaţii de mâine de la congres, primarii, viceprimarii, consilierii locali, să mă susţină electoratul şi neapărat unul dintre contracandidaţi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.