Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul TSD, atacuri virulente la adresa PNL: 'Să revină cu picioarele pe pământ şi să renunţe la OZN-ul cu anticipatele'

presiune tensiuni scandal pericol

Liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru, susţine că PNL ar trebui să revină cu picioarele pe pământ şi să renunţe la "OZN-ul cu anticipatele", pentru a se ocupa serios de criza coronavirusului, dar şi pentru a porni proiectele mari de infrastructură.

Bogdan Cojocaru afirmă, într-un comunicat de presă, că inclusiv parlamentarii PNL sunt "buimăciţi“, iar unii dintre ei nici nu ştiu dacă să voteze sau nu propriul guvern.

"Asistăm la o comedie care nu se mai termină. De trei luni discutăm doar de subiectul anticipatelor, în timp ce problemele presante pentru ţară sunt amânate. E un dezinteres evident al PNL faţă de guvernare. În loc să se ocupe serios de criza coronavirusului, dar şi să urnească marile proiecte de infrastructură, liberalii tot agită tema anticipatelor. Ar trebui ca PNL să revină cu picioarele pe pământ şi să renunţe la OZN-ul cu anticipatele“, a declarat liderul TSD, deputatul Bogdan Cojocaru.

RĂSTURNARE de situație în scandalul legat de procesul fraților Micula: lovitură grea pentru Florin Cîțu

El a amintit că liberalii n-au făcut nimic pentru a demara proiectul autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş, după ce "în campaniile electorale de anul trecut, când era în opoziţie, PNL mai avea puţin şi îşi trimetea membrii de partid cu lopeţile pe şantier“.

"Românii încep să se lămurească în privinţa intenţiilor PNL. Am văzut în această săptămână, la audierile din comisii, aceleaşi personaje de desen animat şi aceleaşi figuri lipsite de consistenţă şi de viziune. L-am văzut pe domnul Florin Cîţu îndrăgostit de şedinţele foto. Probabil că memoria telefonului său nici nu mai are spaţiu pentru un nou selfie“, a susţinut liderul TSD, Bogdan Cojocaru.

El a adaugat că "balonul galben umflat de preşedintele Klaus Iohannis începe să piardă din altitudine“ şi că "în curând alegătorii de dreapta se vor prinde că OZN-urile liderilor liberali nu ţin loc nici de autostrăzi şi nici n-au vreo şansă în lupta cu coronavirusul“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.