Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul unui mare clan mafiot și al huliganilor din fotbalul sârb a fost ARESTAT, după percheziții la Partizan şi Steaua Roşie din Belgrad

huffingtonpost.co.za
catuse

Poliţia din Serbia l-a reţinut pe presupusul lider al unui puternic clan mafiot, alături de alţi 16 suspecţi, a relatat joi cotidianul sârb Blic, citând surse poliţieneşti, potrivit DPA.

Procuratura publică din Belgrad a anunţat că investighează persoanele reţinute sub suspiciunea de trafic de droguri, crimă şi răpire, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Prima reacție adversă a unei persoane vaccinate anti-Covid, în România! I-a paralizat temporar fața .

Poliţia a percheziţionat stadioanele cluburilor de fotbal Partizan şi Steaua Roşie din Belgrad. Presupusul lider al clanului mafiot controlează un grup de ultraşi al clubului Partizan.

Potrivit ministrului de interne, Aleksandar Vulin, citat într-un comunicat, operaţiunea s-a derulat în noaptea de miercuri spre joi şi este o acţiune comună a poliţiei şi serviciilor sârbe de informaţii, fiind rezultatul "mai multor luni de muncă", scrie şi AFP.

În Serbia, la fel ca în alte ţări din Balcani, grupurile de fani radicali sunt infiltrate de decenii atât de infractori, cât şi de informatori ai poliţiei.

Citește și: Codrin Ștefănescu vrea susținere totală pentru Liviu Dragnea: Este foarte important pentru el să-i scrieți!

Membri ai acestor grupări sunt cunoscuţi ca acţionând pentru cartelurile infracţionale care controlează de asemenea părţi ale traficului internaţional de droguri.

Potrivit unor observatori independenţi, acţiunea de acum este una dintre cele mai puternice lovituri date crimei organizate din Serbia în ultimii aproape zece ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.