Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR cere demisia lui Sorin Grindeanu după accidentul din Galați: 'Catastrofă feroviară după catastrofă feroviară/ Nu e în stare să fie ministru'

Inquam Photos
Catalin Drula

Liderul USR Cătălin Drulă a reacţionat după accidentul feroviar din Gara Galaţi, unde patru persoane au fost rănite, una aflându-se în stare gravă, şi a precizat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

„Catastrofă feroviară după catastrofă feroviară, iar Sorin Grindeanu nu e de găsit nicăieri. În seara aceasta a avut loc un accident la Galaţi, soldat cu mai multe persoane rănite. Acum nici două săptămâni, autorităţile minţeau în primă fază după accidentul feroviar din Teleorman. Nici atunci nu ştia nimeni unde e Grindeanu. Îi cer urgent să iasă public cu explicaţii şi să prezinte românilor ce măsuri ia pentru siguranţa din transportul feroviar”, a afirmat Cătălin Drulă, potrivit unui comunicat de presă al USR.

Accident de tren, la Galați: Sunt cel puțin 4 victime, după ce o locomotivă a intrat într-un tren, chiar în gară

Liderul USR a adăugat că „lipsa de asumare şi preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieţi omeneşti”.

„Grindeanu nu e în stare să fie ministru, trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe în viitor”, a conchis Drulă.

Un accident feroviar a avut loc, sâmbătă sseara, în Gara CFR Galaţi, iar patru persoane au fost rănite, doi călători şi doi angajaţi ai CFR, a transmis ISU Galaţi. Dintre victime, o persoană este în stop cardio-respirator şi restul sunt încarcerate. La faţa locului intervin echipaje de la SMURD, Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Poliţia Transporturi Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.