Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul USR Sibiu va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam vot coada vot votare sectie de votare sectie

Liderul filialei judeţene a USR Sibiu, Adrian Echert, va candida din partea partidului pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ), potrivit Agerpres.

"USR Sibiu se implică în alegerile locale cu o echipă de oameni specialişti implicaţi în domenii profesionale variate, care reprezintă aproape toate zonele judeţului şi care au experienţa civismului. Am decis acum patru ani să lăsăm confortul deoparte şi să ne înscriem în politică pentru că doar aşa putem schimba cel mai mult cum va arăta România de mâine. Acum putem face cu adevărat asta. Îmi doresc să aduc un impact pozitiv în viaţa cetăţenilor şi să trăiască în condiţii decente, la un nivel european, indiferent de municipiul, oraşul comuna sau satul în care locuiesc. Le mulţumesc colegilor mei că mi-au acordat încrederea şi ştiu sigur că vom demonstra că noi, USR, suntem motorul modernizator al României!", a declarat Adrian Echert, candidatul USR la preşedinţia Consiliului Judeţean şi preşedinte USR Sibiu.

Citește și: USR a bătut palma cu PSD? Un lider PNL anunță blatul zilei: ‘Le-a crăpat obrazul’

Adrian Echert are 33 de ani şi este directorul unei firme multinaţionale din domeniul echipamentelor industriale. Este absolvent de Drept la o facultate din Bucureşti şi de Management la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, unde a studiat şi un master în Business Administration, potrivit datelor furnizate de USR Sibiu.

USR Sibiu a anunţat luni şi o listă de 20 de candidaţi pentru posturile de consilieri judeţeni, pe primul loc aflându-se Claudiu Mureşan, iar pe locul al doilea, Adrian Echert.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.