Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liga Campionilor - Meciul PSG-FC Barcelona: 1.000 de poliţişti desfăşuraţi în jurul arenei Parc des Princes după ameninţările Statului Islamic

pbs.twimg.com
PSG stadion fotbal

În contextul în care ameninţări din partea Statului Islamic-Khorasan planează asupra primei manşe a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, ministrul de interne francez a mobilizat mijloace excepţionale în apropierea arenei Parc des Princes, miercuri seară, cu ocazia meciului PSG-Barcelona (ora 22:00), potrivit news.ro

Marţi seara, o sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru Le Figaro că o mie de poliţişti vor fi prezenţi. Cu unităţi suplimentare de forţe mobile, poliţişti de la Brigade de recherche et d'intervention (BRI), un număr sporit de patrule şi utilizarea de mijloace tehnice specializate, cum ar fi drone şi alte echipamente de detecţie.

Înaintea meciului, ministrul de interne, Gérald Darmanin, a prezidat o reuniune cu şefii DGSI, ai serviciilor de informaţii teritoriale, ai Prefecturii de Poliţie şi ai direcţiilor generale ale poliţiei şi jandarmeriei naţionale.

Această mobilizare a fost justificată de realitatea ameninţării pe care o reprezintă Daech pentru Europa, la mai puţin de trei săptămâni de la atacul de la Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.