Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lil'me - Atelierul de trusouri de botez personalizate

Lil`me
copii

Ziua botezului este un eveniment special și pe cât este de emoționant, pe-atât este de copleșitor. Planificarea lui trebuie făcută în detaliu, de aceea, pentru a simplifica puțin munca părinților și a nașilor, atelierul de creație Lil' me a pregătit o colecție vastă de trusouri de botez, realizate din cele mai bune materiale, care se pot achiziționa online sau din magazinul din București, de pe strada 1 Decembrie. Fiecare trusou de botez este un kit complet pentru momentul slujbei din biserică și poate fi personalizat la cerere de artizanii din cadrul atelierului de creație.

Seturile de botez (trusoul de botez) conțin: cutia de botez, prosopul bebelușului, pledul cu rugăciune, pânza de mir, fașă, ținuta bebelușului și lumânarea de botez, care pot fi personalizate, alături de prosopul preotului, sticluța cu mir, cutia pentru prima șuviță a bebelușului și săpun.

Atelierul de creație Lil' me și-a marcat prezența încă de la înființare prin abordarea diferită de realizare a trusourilor de botez. Dorința de a crea o colecție premium, care să îndeplinească dorința clienților de a primi produse de calitate, care să reflecte atenția la detalii și care să se transforme în cele mai frumoase amintiri, a poziționat atelierul Lil' me în topul preferințelor.

Trusouri de botez personalizate

Fiecare trusou de botez este creat integral în atelierul de creație Lil' me de specialiști cu multă experiență. Atelierul pune la dispoziție o colecție vastă de trusouri din care se poate alege și care se pot personaliza prin broderii unice, iar pentru preferințe speciale poți opta pentru serviciul de ”trusouri botez custom made”, prin care poți crea la comandă un kit complet de botez.

Lil' me se adresează acelei categorii care caută ceva inedit, original și hand made. Ne dorim ca fiecare trusou de botez să aibă o poveste unică și să reflecte personalitatea copilului, de aceea suntem atenți la fiecare detaliu, iar specialiștii noștri se asigură că totul va fi conform standardelor de calitate și preferințelor clientului,” explică Ana Călin, fondatoarea atelierului Lil' me.

Ținuta de botez

În trusoul de botez personalizat este inclusă și ținuta copilului. Atelierul de creație Lil' me a creat linii speciale pentru fetițe și băieți, propunând rochițe de botez din materiale premium și cu broderii elegante, costume populare și costume tematice.

content-image

content-image

Consultanță gratuită

Dacă nu știi sigur ce trusou de botez ar fi potrivit sau ce ar trebui să conțină, apelează la consultanții de la Lil' me, care te vor ghida în alegerea kitului perfect.

Creează cel mai frumos cadou pentru bebeluș și alege un trusou de botez personalizat de la Lil' me!

Atelierul de creație Lil' me:

https://www.lilme.ro/

Adresă magazin: 1 Decembrie,

Cartier Green City,

strada 21, casa 22.

Tel: 0765 512 909

E-mail: contact@lilme.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.