Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Linie telefonică specială pentru cei care vor să afle informaţii despre victimele de la Perşani

vorbit telefon

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a anunţat că persoanele care vor să afle informaţii despre victimele accidentului din localitatea Perşani, judeţul Braşov, pot suna la dispeceratul IPJ Braşov. "Pentru cei care vor să afle informaţii despre starea victimelor accidentului mortal din judeţul Braşov a fost pus la dispoziţie numărul 0268.407.500", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul IPJ Iaşi.

Un microbuz înmatriculat în judeţul Iaşi a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe DN 1 în zona localităţii Perşani. Autovehiculul a acroşat, în timp ce se deplasa în direcţia Sibiu venind dinspre Braşov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulaţie. În urma accidentului patru persoane au decedat, între care un elev şi şoferul. Alte 21 fiind preluate de către echipajele de ambulanţă şi transportate la spital, iar trei persoane nu au necesitat internarea. Potrivit sursei citate, copiii aflaţi în microbuz aveau vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

Un număr de 12 copii au fost internaţi la Spitalul Clinic de Copii Braşov. Copiii care se aflau în autovehiculul implicat în accidentul din judeţul Braşov erau de la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă şi Palatul Copiilor din Iaşi şi se duceau la un festival la Arad, după cum a declarat, pentru Agerpres, Camelia Gavrilă, inspectorul şef al ISJ Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.