Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi a doborât un nou record:a depășit borna simbolică de 100 de goluri marcate la echipa națională

captură TV
Messi cupa

Starul Lionel Messi a depăşit bariera simbolică de 100 de goluri marcate pentru echipa naţională de fotbal a Argentinei, marţi seară, cu ocazia meciului amical câştigat cu scorul de 7-0 în faţa modestei selecţionate a Curacao, disputat pe Estadio Madre de Ciudades din oraşul argentinian Santiago del Estero.

Messi a reuşit o triplă în prima repriză a acestui joc, în minutele 19, 32 şi 36, ajungând la un total de 102 goluri în tricoul naţionalei Albiceleste, care şi-a continuat cu această ocazie celebrările după cucerirea titlului de campioană mondială în luna decembrie, în Qatar, conform Agerpres.

Celelalte goluri au fost marcate de Nicolas Gonzalez (22), Enzo Fernandez (34), Angel Di Maria (penalty) şi Gonzalo Montiel (86).

În vârstă de 35 de ani, Lionel Messi este al treilea jucător din istoria fotbalului care a depăşit bariera de 100 de goluri la selecţionata naţională, după portughezul Cristiano Ronaldo (122 goluri) şi iranianul Ali Daei (109 goluri).

Selecţionerul argentinian Lionel Scaloni a utilizat în acest meci următorii jucători:

Emiliano Martínez (Franco Armani, 79) - Gonzalo Montiel, German Pezzella, Nicolas Otamendi (Juan Foyth, 48), Marcos Acuna - Giovani Lo Celso (Angel Di María, 66), Enzo Fernandez (Exequiel Palacios, 48), Alexis Mac Allister (Rodrigo De Paul, 48) - Lionel Messi, Lautaro Martínez (Paulo Dybala, 66), Nicolas Gonzalez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.