Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lionel Messi a refuzat semnarea contractului pe viață oferit de FC Barcelona

www.digisport.ro
Lionel Messi

FC Barcelona a fost refuzată de cel mai important jucător din lotul blaugrana. Lionel Messi a amintit, într-un interviu oferit unui post de radio din Argentina, că gruparea catalană i-a oferit un contract pe viață, în urmă cu o lună, pe care l-a refuzat, potrivit Mediafax.

Decarul Argentinei a precizat că motivul din cauza căruia nu a vrut să pună semnătura pe o astfel de înțelegere este că vrea să joace la Barcelona atât timp cât se simte bine, și nu pentru că este obligat printr-un contract.

"Au făcut lucrul acesta cu Iniesta, cu oameni care au fost aici pentru mult timp. Eu nu vreau un contract care mă ține legat, pentru că nu știu ce va fi în viitor. Nu vreau să fiu aici dacă nu mă simt bine.

Citește și: Doi tineri au murit într-un accident produs pe DNE 578

Vreau să mă simt competitiv și bine din punct de vedere fizic. Nu vreau să joc doar pentru că am un contract pe viață. Ăsta a fost singurul motiv pentru care nu mi-a plăcut propunerea", a spus Messi.

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona până în iunie 2021, însă argentinianul este singurul jucător din echipă care are posibilitatea să întrerupă contractul la sfârșitul fiecărui sezon și să plece la altă echipă.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a ajuns la echipa mare a Barcelonei în iulie 2005. De atunci a evoluat în 693 de meciuri, a marcat de 605 ori și a oferit 245 pase de gol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.