Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lista completă a cererilor de probe din dosarul Colectiv - Ce s-a admis și ce s-a respins după dezbateri

judecator (1)

Judecătorul din dosarul Colectiv a audiat joi 50 de martori din dosar iar după audieri a dezbătut cu avocații probele pe care aceștia le consideră necesare în apărarea clienților lor.

Astfel s-au cerut probe cu înscrisuri, respectiv solicitarea unor înscrisuri de la autorități dar și depunerea unor altora, precum facturi pentru achiziția bureților din club sau o factură de consultanță legată tot de bureți.

Avocații au mai cerut de asemenea efectuarea unei expertize de către INML pentru stabilirea existenței infecțiilor nosocomiale în spitalele în care victimele supraviețuitoare ale incendiului au fost plasate.

Un avocat a cerut instanței audierea experților care au executat experimentul incendiului pe motiv că în raportul de expertiză transmis procurorilor ar exista unele contradicții.

Avocatul unui dintre artificieri a cerut judecătorului audierea bulgarilor deținători ai companiei care au produs artificiile bulgărești folosite în noaptea respectivă la club.

Totodată avocații celor judecați au cerut și audierea mai multor martori noi în dosar, neaudiați până acum în proces.

Astfel, avocatul fostului edil Cristian Popescu Piedone a cerut audierea a trei martori, respectiv a prefectului CApitalei din 20156, a viceprimarului sectorului 2 și a primarului.

Instanța a admis doar audierea lui Nicolae Petrescu, prefectul Capitalei de atunci și a al viceprimarului sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

Totodată magistratul a admis și proba cerută de unul dintre Patronii Colectvi, Paul Cătălin Gancea, aceea filmări apărute recent în presă făcută la momentul intervenției autorităților după alertare.

Concret judecătorul trimite adresă către ISU pentru a pune la dispoziția instanței de judecată filmarea integrală așa cum e afost ea făcută la acel moment.

Judecătorul urmează să stabilească până la termenul din 7 noiembrie ce alte probe admite sau respinge.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.