Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lista unităţilor administrativ-teritoriale din Mureș, în care incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mare de 3 la mia de locuitori, a fost extinsă la 42

Pinterest
coronavirus

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mureş a extins, marţi, la 42 lista unităţilor administrativ-teritoriale în care incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mare de 3 la o mie de locuitori, ceea ce reprezintă 41,1 % din totalul UAT-urilor din judeţ.

"La această dată, potrivit datelor oficiale transmise de către Direcţia de Sănătate Publică Mureş, în judeţul Mureş sunt 16 de localităţi cu o rată de incidenţă mai mică sau egală cu 1,5/1.000 locuitori, 44 de localităţi cu o rată de incidenţă mai mare de 1,5/1.000 locuitori şi mai mică sau egală cu 3/1.000 locuitori şi 42 de localităţi care au o rată de incidenţă mai mare de 3/1.000 locuitori", a precizat Instituţia Prefectului - Judeţul Mureş, într-un comunicat de presă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Ciolacu a explodat la adresa lui Ludovic Orban: ‘V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante’ .

Pe lista localităţilor cu incidenţă mai mare de trei cazuri COVID-19 la o mie de locuitori se regăsesc municipiile Târgu Mureş, Reghin, Sighişoara, oraşele Târnăveni, Luduş, Ungheni şi Iernut şi în comunele Cozma, Cristeşti, Sâncraiu de Mureş, Sângeorgiu de Mureş, Sântana de Mureş, Corunca, Livezeni,Păsăreni, Aluniş, Albeşti, Bogata, Brâncoveneşti, Ceuaşu de Câmpie, Daneş, Ernei, Grebenişu de Câmpie , Iclănzel, Suseni, Adămuş, Coroisânmartin, Deda, Găneşti, Ideciu de Jos, Ruşii Munţi, Sânpaul, Eremitu, Aţintiş, Breaza, Beica de Jos, Hodoşa, Cheţani, Pănet, Râciu, Valea Largă şi Zau de Câmpie.

Prefectura Mureş a subliniat că în ultima hotărâre adoptată de CJSU Mureş se arată că, începând cu data de 11 noiembrie 2020, vor fi puse în aplicare măsurile stabilite prin HG nr. 856/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.