Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Little Big, formația care trebuia să reprezinte Rusia la Eurovision, a propus un concurs online

Fanii dezamăgiţi de anularea ediţiei Eurovision Song Contest 2020 din cauza crizei de coronavirus pot participa la un concurs alternativ online, organizat de trupa Little Big, care urma să reprezinte Rusia la Rotterdam, potrivit news.ro.

"Quarantine Vision 2020" este deschis tuturor celor care au cont pe Instagram. Regulile au fost explicate de formaţia rusească într-un videoclip publicat săptămâna aceasta.

"Nu fiţi timizi!", au spus artiştii în videoclipul de prezentare a concursului. "Scopul principal al proiectului este de a ne ajuta reciproc în aceste vremuri dificile".

Cei interesaţi pot să se filmeze interpretând un cântec de un minut şi să încarce videoclipul pe Instagram cu hashtagul în rusă care se traduce "Quarantine Vision 2020".

Citește și: Vești mari! Valoarea acestor tichete va fi dublată

Little Big, o formaţie de rave din Sankt Petersburg, trebuia să reprezinte Rusia la concursul european din mai cu melodia "Uno".

În videoclipul melodiei compuse de Little Big pentru "Quarantine Vision", care promovează izolarea pentru a preveni răspândirea bolii, apar doi membri ai formaţiei în travesti, unul dintre ei descriindu-se drept "regina carantinei".

Videoclipul ignoră limitele impuse de Rusia cu privire la minorităţile sexuale. Legea rusească interzice promovarea relaţiilor sexuale netradiţionale în public. În videoclip, un bărbat îi cântă celuilalt "Kristina, regina carantinei, te iubesc!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.