Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool a câștigat lupta în instanță cu sponsorul oficial, New Balance

pariuri1x2.ro
liverpool chelsea salah

Liverpool a câștigat lupta în instanță cu sponsorul oficial, compania producătoare de echipament sportiv, New Balance, potrivit news.ro.

Clubul Liverpool a fost dat în judecată de către compania New Balance după ce ar fi refuzat să onoreze înțelegerea contractuală cu aceasta, înțelegere ce prevedea suma de 40 de milioane de lire pe an și care expiră în primăvara anului 2020.

Contractul dintre cele două părți prevede faptul că New Balance ar avea posibilitatea de a prelungi înțelegerea cu Liverpool dacă ar egala ofertele venite din partea companiilor concurente.

Campionii Europei, care au primit o ofertă valabilă pe cinci ani, de 30 de milioane de lire sterline pe an din partea companiei Nike, au spus că New Balance nu pot egala oferta venită din partea americanilor.

Citește și: Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Potrivit Skysports, instanța i-a dat clubului Liverpool câștig de cauză, acesta începând, din sezonul următor, colaborarea cu un alt furnizor de echipament sportiv.

”Clubul este fericit cu decizia favorabilă a judecătorului, venită în urma disputei pe cale legală cu furnizorul de echipament sportiv, New Balance. Vom continua colaborarea cu New Balance în acest sezon, însă vom pregăti echipamentul de anul următor alături de noul nostru furnizor”, a declarat un purtător de cuvânt al clubului Liverpool.

Aceeași sursă informează că un reprezentant legal al companiei New Balance a sugerat că s-ar putea face apel la această decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.