Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool a jucat 'rău' la Napoli şi trebuie să se 'reinventeze', spune antrenorul Klopp

thisisanfield.com
Jürgen Klopp

Antrenorul echipei engleze de fotbal Liverpool, germanul Jurgen Klopp, a declarat că formaţia sa a jucat ''rău'' în meciul cu Napoli, pierdut cu 1-4 miercuri seara, pe stadionul ''Diego Maradona'', în prima etapă a Ligii Campionilor la fotbal, şi are nevoie să se ''reinventeze''.

''Cele două penalty-uri pe care le-am oferit au fost un pic din ghinion. Cele două goluri care au urmat le-am servit pe un platou . Ar fi trebuit să ne apărăm mai bine. Nu am fost prezenţi în joc nici din punct de vedere defensiv, nici ofensiv'', a comentat tehnicianul, potrivit Agerpres.

''Până la intrarea lui Thiago, eu nu-mi aduc aminte să fi făcut un singur contra-presing. Motivul a fost acela că eram prea răsfiraţi. Este o pilulă foarte amară de înghiţit, dar trebuie să o facem. Dacă am primit atâta goluri, înseamnă că am jucat cu adevărat rău. Trebuie să ne reinventăm, ne lipsesc multe lucruri, nu în toate meciurile, însă...'', a mai spus Klopp.

Antrenorul ''cormoranilor'' consideră, în mod ironic, că lucrul cel mai ''amuzant'' este că trebuie găsite soluţii în mijlocul sezonului de Premier League şi Champions League: ''Trebuie să găsim o soluţie pentru a fi mai buni în toate compartimentele în trei zile (pentru meciul cu Wolverhampton, n. red.)''.

Liverpool, finalista ediţiei trecute, a fost învinsă de Napoli cu scorul de 4-1, miercuri seara, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor la fotbal.

Napoli a condus cu 4-0 pe Stadionul ''Diego Maradona'', prin golurile marcate de Piotr Zielinski (două), Andre Zambo Anguissa şi Giovanni Simeone, ratând şi un penalty prin Victor Osimhen. Golul de onoare al ''cormoranilor'' a fost reuşit de Luis Diaz.

Liverpool suferă şi în campionat, având doar 9 puncte după şase etape (locul 7), cu 2 victorii, 3 egaluri şi un eşec.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.