Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool amână deschiderea noii tribune până anul viitor

www.wallpapersxl.com
Liverpool

Clubul englez de fotbal Liverpool a amânat deschiderea noii tribune din stadionul Anfield pentru anul viitor, astfel că fanii care au cumpărat bilete la derby-ul cu Everton din weekend-ul viitor vor rata meciul, transmite Reuters.

Iniţial, inaugurarea noii tribune, care ar fi crescut capacitatea stadionului la 61.000 de locuri, era planificată pentru meciul cu Everton, dar Buckingham Group, compania responsabilă de lucrări, a intrat în administraţie judiciară în august. Luna trecută, lucrările s-au reluat cu compania Raynor Rowen, dar schimbarea antreprenorului va amâna inaugurarea inelului superior al stadionului pentru anul viitor. Astfel la meciurile de acasă arena va avea un număr mai redus de locuri, potrivit Agerpres.

Directorul executiv al ''cormoranilor'', Billy Hogan, a conformat că inelul superior nu va fi deschis până la finele anului: ''Pur şi simplu nu este posibil în acest moment să propunem o nouă dată. Şi, sincer, nu vrem să dăm false speranţe. Ceea ce a devenit clar este că mai sunt lucruri de făcut pentru completarea planului pentru tribună, ceea ce înseamnă că inelul superior nu este pregătit pentru o deschidere parţială sau totală înainte de finalul acestui an calendaristic''.

Hogan şi-a cerut scuze fanilor care şi-au cumpărat deja bilete pentru derby-ul Merseyside (21 octombrie), după pauza internaţională.

Liverpool va disputa astfel câteva meciuri importante acasă, precum cele cu Manchester United, Chelsea, Newcastle şi Arsenal din Premier League în faţa unor tribune mai puţin populate ca de obicei. În aceeaşi situaţie se vor afla şi jocurile de acasă din Europa League cu Toulouse şi Linzer ASK.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.