Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liverpool: Klopp se aşteaptă la un meci greu împotriva unei echipe rănite a lui Manchester United

klopp

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, crede că Manchester United va avea o motivaţie suplimentară atunci când echipele se vor întâlni luni şi a spus că ar fi preferat să întâlnească un adversar care vine după victorii, nu după înfrângeri, scrie Reuters.

United, antrenată din această vară de olandezul Erik ten Hag, a început dezastruos campionatul, fiind învinsă sâmbătă cu 4-0 pe terenul modestei Brentford în etapa a 2-a. Prima etapă a adus o înfrângere cu 2-1 acasă în faţa alte echipe fără mari pretenţii, Brighton.

Liverpool a zdrobit-o pe United în cele două meciuri din sezonul trecut, cu 5-0 şi 4-0, dar Klopp le-a amintit fanilor că nici echipa sa nu a început bine acest campionat.

"Sigur, aş prefera să joc cu ei după ce au câştigat cu 5-0, dar nu este ţara viselor, aşa stau lucrurile. Noi am terminat două meciuri la egalitate, aşa că e mai bine să joace împotriva noastră? Nu ştiu", a declarat Klopp într-o conferinţă de presă.

"Trebuie să facem faţă oricărei situaţii. Toată lumea se va uita la meci, să vedem cum vor face faţă aceste echipe de categoria grea situaţiei", a adăugat el.

"Este greu... Nu va fi niciodată uşor pe terenul lui United", a spus germanul.

Klopp a anunţat că fundaşul Joe Gomez va fi titular după ce a jucat din postura de rezervă în meciul cu Crystal Palace (1-1), în timp ce atacantul Roberto Firmino s-a refăcut după o accidentare musculară uşoară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.