Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Avram, atac neașteptat la Iohannis: Herr Prezidente, ne-ai trișat! Te pupă PSD-iștii pe frunte!

liviu avram

Jurnalistul Liviu Avram consideră că temele pe care Klaus Iohannis dorește să le supună referendumului lasă posibilitatea celor de la PSD să vină cu o mulțime de portițe legale pentru a-și rezolva problemele penale. El consideră că Iohannis și-a ”trișat” susținătorii și își exprimă regretul că după 2 ani a venit cu o soluție atât de slabă din punct de vedere juridic.

Citește și: Klaus Iohannis a anunțat TEMELE de la referendumul din 26 mai (video)

”Herr Prezidente, ne-ai trișat...

1. Fără amnistie și grațiere: inutilă. Nimeni nu mai vorbește de așa ceva de un an și jumătate. Sunt mijloace mai subtile de a-i scăpa pe ticăloși, cum ar fi reducerea pedepselor și a termenelor de prescripție.

2. Fără ordonanțe de urgență în zona infracțiunilor și pedepselor: insuficientă. Și dacă porcăriile în această zonă se fac nu prin OUG, ci prin lege, în Parlament, nouă la ce ne folosește chestia asta? Aici ai lăsat o portiță pentru care pesediștii ar trebui să te pupe pe frunte.

3. Posibilitatea ca și alte instituții să atace OUG la Curtea Constituțională: iluzorie. Asta cere o modificare legislativă, pe care Parlamentul nu este obligat să o facă, întrucât referendumul este consultativ.

Cam asta e, îmi pare nespus de rău că după doi ani de reflecție, asta e tot ce-a putut scoate președintele.”, scrie Liviu Avram.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.