Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Avram, despre avocatul familiei Luizei: Este foarte dubios! Îmi e greu să-i înțeleg rostul acolo

liviu avram

Jurnalistul liviu Avram susține că avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, dă impresia că nu apără interesele clienților săi, ci mai degrabă interesele sale personale, în tentativa de a-și crea o imagine în mass-media. Avram consideră că avocatul comunică public, dar o face cu date diferite față de cele oferite de procurori și induce publicul în eroare.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Amănuntul care schimbă complet mersul anchetei monstrului din Caracal: Ce au găsit experții în laptop și pe stick-urile criminalului

„Eu înțeleg din ce în ce mai greu rolul și rostul acestui avocat acolo, el deja nu pare să mai reprezinte strict interesele familiei Melencu, ci pare, în cel mai bun caz, a se reprezenta pe sine însuși și de a-și crea o imagine în mass-media. Vrea să dea impresia că el dictează ritmul cercetărilor”, a comentat la Digi24 jurnalistul Liviu Avram, redactor-șef la „Adevărul”.

„Dacă tu te duci acolo doar ca să faci poze pentru că ești haios în acel combinezon arăți cât de interesat ești să-ți faci meseria de avocat acolo. E foarte dubios, ca să fiu sincer, acest avocat, cu atât mai mult cu cât astăzi a încercat să acrediteze alte informații decât cele pe care le-am primit de la Parchet. Și nu cu scopul de a clarifica niște lucruri, ci parcă de a băga mai multă ceață. De exemplu, de la Parchet ni s-a spus că oasele din acea lizieră au fost găsite în saci, iar domnul acesta vine și spune că oasele erau separat, cenușa separat și sacii în altă parte. Nu putem să negăm, dar dacă Parchetul vine și confirmă o dată în plus că oasele erau în saci, se pune întrebarea: de ce a susținut avocatul altceva? Care este interesul lui acolo? Să clarifice lucrurile sau să producă și mai multă confuzie decât este deja?”, a arătat Liviu Avram.

Pe de altă parte, jurnalistul atrage atenția că prezența acestui avocat în spațiul public are un impact, pentru că e singurul care vorbește zilnic și chiar de două-trei ori pe zi, singurul care dă informații - nu se știe dacă adevărate sau false - și presa, evident, le preia ca fiind unica sursă de informații. „Eu înțeleg că nici Parchetul nu poate să dea și nici n-are cum, la acest moment al anchetei, informații detaliate cu fiecare pas procedural pe care îl face, cu fiecare nouă probă pe care o găsește. Înțeleg că e frustrant și din partea procurorilor și a polițiștilor, bănuiesc, că sunt asediați și ei cu aceleași informații din partea acestui avocat, dar eu aș prelua cu mult mai multă prudență tot ce spune el, tocmai pentru că nu pare a avea interesul de a clarifica lucrurile, cu atât mai puțin să susțină interesele familiei Melencu și doar ca să-și facă el show-ul și să câștige popularitate”, atrage atenția Liviu Avram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.