Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a cerut, în miezul nopții, să intervină la Antena 3: 'Dacă Orban are o problemă, să mă acuze pe mine de înaltă trădare'

Liviu Dragnea ICCJ

Liviu Dragnea a cerut, duminică seara, să intervină la Antena 3, telefonic, la emisiunea lui Mihai Gâdea, ”Sinteza zilei”! Dragnea a vrut să facă precizări despre cei 3 consultanți israelieni pe care PSD i-a avut la alegerile locale și parlamentare. În denunțul pe care Ludovic Orban l-a depus la Parchetul General, a vorbit și despre cei 3 israelieni în argumentarea sa la acuzațiile de înaltă trădare la adresa premierului Viorica Dăncilă.

”S-a vorbit despre cei 3 oameni, cetățeni israelieni. Ei lucrează cu șefi de state, sunt oameni respectabili. Noi am avut contract cu ei la alegerile parlamenare, s-a închis în 2016. Nu mai avem contract cu ei. Nu cred că doamna Viorica Dăncilă a vorbit vreodată cu ei. Dacă Orban are o problemă, să mă acuze pe mine de înaltă trădare. Acei oameni nu aveau cum să o influențeze pe Viorica Dăncilă. Intenționăm să luăm legătura cu ei și să colaborăm și la alte alegeri.

Citește și: Top 3 cele mai bogate familii regale din Europa. Surpriză! Pe ce loc se află Casa Regală din Marea Britanie

Nu cred că acea plângere penală e făcută de Ludovic Orban. Orice procuror care are o brumă de respect pentru profesie nu poate da curs acelei solicitări. Ei nu am făcut nicio ilegalitate, doamna Dăncilă nu a făcut nicio ilegalitate. Premierul nu va demisiona. Mămăligi, așa cum suntem noi, nimic nu este exclus (n.r. despre organizarea unui miting).”, a precizat Dragnea.

”O să vedem ce se întâmplă după analiza MAE. Poate să fie da, poate să fie nu.”, a spus Liviu Dragnea întrebat despre mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Citește și: De ce i-a făcut de fapt Ludovic Orban plângere penală Vioricăi Dăncilă – planul din spatele ușilor închise! Ce va urma pentru cariera lui politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.