Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a dat lovitura: tainul plătit pentru a recâștiga majoritatea parlamentară

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose grindeanu parla

Se fac jocuri interesante în Parlament, iar pentru cine credea că majoritatea PSD este un monolit care nu are nevoie de ungere și votează la comandă, la moțiunea de cenzură din această vară s-a văzut că lucrurile nu stau chiar așa.

Cu o situație politică extrem de agitată, dar și cu moțiunea de cenzură a PSD la ușă, liderul PSD, Liviu Dragnea, a luat o măsură care îi asigură sprijinul ”rebelilor” din Parlament. Numirea lui Sorin Grindeanu la șefia ANCOM, pe cât a părut de controversată, pe atât de multe beneficii aduce pe termen lung celor de la PSD.

La moțiunea de cenzură din această vară, parlamentarii PSD de Caraș și Timiș s-au făcut arici în jurul lui Sorin Grindeanu, iar Liviu Dragnea a avut nevoie de votul minorităților naționale pentru a-și da jos Guvernul.

Acum, odată cu numirea lui Sorin Grindeanu la ANCOM, liderul parlamentarilor din cele două județe, deputatul Ion Mocioalcă a ieșit să dea semnalul public că s-a înțeles mesajul și își afirmă deschis susținerea pentru Liviu Dragnea.

”A reuşi să treci peste anumite resentimente, a reuşi să ierţi în politică este un lucru pe care numai marile caractere pot să-l facă. Care nu judecă totul cu duşmănie şi nu ţin supărare pe cineva zeci de ani de zile. Eu zic că Liviu Dragnea a dat aici dovadă de înţelepciune şi că l-a nominalizat pe Sorin Grindeanu pentru funcţia asta într-un moment în care Sorin Grindeanu avea nevoie de aşa ceva, iar acea instituţie, e vorba de ANCOM, chiar nu avea o conducere performantă”, a declarat Ion Mocioalcă, în presa locală.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.