Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a EXPLODAT: acuzații INCENDIARE la adresa președintelui ICCJ

Inquam Photos, Octav Ganea
Dragnea Parlament

Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că președintele ICCJ, Cristina Tarcea, pune presiune pe judecătorii de la ICCJ să scoată mai repede motivarea în dosarul său și apoi să se organizeze un proces fulger. Dragnea susține că ”statul paralel” și Klaus Iohannis sunt cei care pun presiune pentru o condamnare a sa.

”Toate zvonurile care au ieșit în ultimele două luni. Se tot vorbea că ba un judecător, ba încă unul poate fi influențat.

Pentru mine a fost șocant, mai mult decât șocant să citesc și apoi să urmăresc ce a spus doamna Tarcea, președintele ICCJ. Este presiune clară asupra judecătorilor. Se face presiune să se scoată motivarea mai repede, se fac presiuni să se deruleze procesul mai repede. Aceste presiuni sunt exercitate de statul paralel sau subteran, cum vreți să îi spuneți, iar principalul beneficiar este Klaus Iohannis. Tot ceea ce face președintele este pentru a obține al doilea mandat, altfel nu-mi explic”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Președintele ICCJ, Cristina Tarcea, a cerut tuturor judecătorilor să redacteze motivările în toate dosarele până în luna septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.