Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a EXPLODAT după reținerea jurnalistei Iosefina Pascal: Cenzură și poliție politică! E cumplit de grav

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a izbucnit după ce jurnalista Iosefina Pascal a fost ridicată de oamenii legii după ce a participat la protestul de ieri, de la Parlament. Dragnea acuză autoritățile că fac poliție politică și spune că românii nu pot fi speriați cu astfel de măsuri abuzive.

"Aflăm de la televizor că ieri, în urma mitingului la care a participat, jurnalista Iosefina Pascal a fost reținută de poliție și DUSĂ LA SECȚIE CU DUBA! Să întrebăm artizanii noii dictaturi: e ilegal ca un cetățean român să participe la un miting? E ilegal ca un jurnalist să facă transmisiune live pe Facebook? Cum putem trăi într-o asemenea cenzură și poliție politică?! Cum se poate pune pumnul în gură presei și libertății de expresie?!

Citește și: Al doilea protestatar de la Parlament a fost REȚINUT: a forțat poarta instituției

Ați luat-o pe femeia asta din casă cu mascații, pe motiv că a încălcat “legi informatice”? Ce legi informatice încalcă un om care face live de la un miting? Să ieșiți public să ne răspundeți! Ați luat-o cu mascații din casă și ați reținut-o “ca să o legitimați”? Păi dacă ați venit la ușa părinților ei, nu știați foarte bine la cine veniți? În baza cărui temei legal ați luat-o pe sus și ați băgat-o în dubă? Să ne răspundeți public și la asta!

E cumplit de grav și de periculos tot ce se întâmplă! Dar n-o să închidă gura, nici nouă, nici românilor, nici presei neaservite! E vremea să înțeleagă păpușarul șef și marionetele lui că, atâta timp cât mai avem o voce, suntem STĂPÂNI ÎN ȚARA NOASTRĂ!", transmite Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.