Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea a vrut să fie SECRET, dar Călin Popescu Tăriceanu l-a dat de gol: Când vor fi DECAPITAȚI miniștrii nedoriți din echipa Vioricăi Dăncilă

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gest

Comitetul Executiv Național al PSD se va reuni luni pentru o discuție pe marginea activității miniștrilor social-democrați. Deși liderii social-democrați nu ar fi vrut să se afle, deocamdată, ziua ședinței, Călin Popescu Tăriceanu i-a dat de gol și a spus că CEX-ul va avea loc lunea viitoare.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, intenționează să convoace o ședință a Comitetului Executiv Național, reuniune în care liderii filialelor PSD și conducerea centrală a partidului să discute despre activitatea miniștrilor social-democrați.

Citește și: Lovitură pregătită de Pro TV pentru Antena 1-Ce show va lansa și ce cuplu neașteptat de prezentatori au ales

Premierul Viorica Dăncilă este așteptată să prezinte, în ședința CExN, propria analiză cu privire la ritmul de implementare a măsurilor din programulde guvernare de către fiecare minister în parte, au spus pentru MEDIAFAX surse din PSD.

De asemenea, președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, pe 17 octombrie, că partidul va lua o decizie în legătură cu susținerea și depunerea în Parlament a proiectului de lege privind parteneriatul civil în cadrul următoarei ședințe a Comitetului Executiv Național al partidului.

Citește și: Lovitură grea pentru Ion Țiriac! ‘Țeapă’ de milioane de euro

Vicepreședintele PSD, Doina Pană, a declarat pe 19 octombrie că prima parte a evaluării miniștrilor, legată de realizări, a fost terminată de către comisia PSD de monitorizare a Guvernului și a precizat că din punctul său de vedere „vor fi remanieri”. Pană a afirmat că raportul va fi analizat de Viorica Dăncilă, care apoi să prezinte concluziile în CEx.

De asemenea, Dragnea a declarat pe 16 octombrie, la Parlament, că se ia în calcul doar o remaniere și nu s-a discutat în partid o comasare sau reducere a numărului de ministere.

Citește și: Ministerul lui Eugen Teodorovici a reuşit să atragă o sumă uriaşă! Ce va face cu banii

Liderul PSD a declarat, la sfârșitul lunii septembrie, că există miniştri care refuză să semneze şi aceştia nu mai pot rămâne în Guvern, urmând ca după referendumul pentru familie să existe o discuţie clară privind remanierea guvernamentală. Totodată, liderul social-democrat a precizat că miniștrii care nu sunt buni comunicatori, în sensul de a prezenta public măsurile luate de propriile ministere în vederea implementării programului de guvernare, riscă să plece din Cabinetul Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.