Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea amenință: Ăsta e cel mai rău lucru

ponta dragnea plumb

Liviu Dragnea confirmă ruptura de Victor Ponta. Dragnea îi transmite președintelui auto-suspendat că au făcut echipă în trecut. Coordonatorul politic al PSD spune că va fi organizat un Comitet Executiv săptămâna viitoare care va stabili și cine-i va urma, statutar, lui Victor Ponta.

Dragnea își urechează colegii care au vorbit despre un Congres, spunându-le că acesta ar fi cel mai rău lucru pentru partid.

Citește și: Traian Băsescu lovește decisiv: Acolo s-au falsificat probe

”Se face Comitetul Executiv săptămâna viitoare și vom vedea atunci. De ce atâta grabă, nu știu! E o furtună într-un pahar cu apă. Comitetul Executiv va hotărî calea de urmat. Rovana Plumb are atribuţii clare, stabilite prin statut.

Nu e nevoie de un Congres extraordinar. Am văzut în câteva comunicate ale unor colegi că nu e nevoie de un Congres. Cel mai rău lucru e să fie organizat un Congres. Îi rog să nu mai vorbească despre așa ceva.

Citește și: Victor Ponta are SURSE la DNA! Adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia din fruntea PSD

La CEx nu vorbește doar un om, ci aproape 100. Acolo vom stabili calea de urmat, mai ales pentru 2016 la alegeri, pe care le putem câștiga.

Eu am făcut echipă vreo 5 ani și jumătate, ceea ce spune Victor Ponta că trebuie lucrat în echipă e un lucru știut. E treaba lui Victor Ponta ce spune la DNA și vreau să iasă nevinovat. Nu vreau ca vreo vorbă de-a mea să pună sub semnul întrebării ceva. Nu am adus eu partidul în stare ambiguă. Mă interesează ca Victor Ponta în final să fie găsit nevinovat. Ţin mult la Victor Ponta. Am fost împreună, sper să fim în continuare împreună.”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, anunț crucial pentru Victor Ponta

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.