Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță două drumuri de mare viteză spre Craiova

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea gesturi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a afirmat luni, la Cilieni, în judeţul Olt, că "în acest mandat" se vor realiza două drumuri de mare viteză spre Craiova, respectiv Piteşti-Slatina Craiova şi Bucureşti-Slatina-Craiova. "Două drumuri expres, de fapt de două drumuri de mare viteză care trebuie să se întâmple. Deja la Craiova - Piteşti, prin Slatina, au început procedurile şi a fost o idee înţeleaptă că s-a renunţat la ideea de autostradă care putea să fie nu mai ştim când, peste mulţi ani de zile şi s-a trecut pe acest drum care este mai bun decât drumul expres. Şi mai este o a doua cale de comunicaţie, Bucureşti- Slatina-Craiova, fosta autostradă a sudului, care n-am reuşit să o transformăm în autostradă, dar va fi tot drum de mare viteză, care şi asta trebuie să se întâmple în acest mandat. Vor fi două căi de comunicaţie importante pentru Slatina şi pentru Craiova", a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că în ce priveşte proiectele mari de infrastructură de transport, prioritare sunt Craiova -Piteşti şi Sibiu - Piteşti. El a adăugat că ministrul Transporturilor este "un băiat tânăr care are minte" şi care a pus ordine într-un domeniu cu un câmp foarte mare de acţiune. "Tot ceea ce face (n.r. ministrul Transporturilor) mie îmi dă semne bune. A pus ordine acolo, are un domeniu foarte mare, un câmp de acţiune foarte mare, dar este un băiat tânăr care are minte (...) Autostrăzile, cele două autostrăzi, coridorul IV şi autostrada Transilvania, Craiova - Piteşti, Sibiu - Piteşti, astea sunt prioritare", a mai declarat Liviu Dragnea, conform Agerpres.

El a mai spus că în prezent mai multe ministere lucrează la un pachet de măsuri în vederea sprijinirii transportului de marfă pe calea ferată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.