Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea anunță o lovitură de proporții/ VIDEO

facebook.com
Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, anunță o nouă lovitură care va face vâlvă pe piață. În programul de guvernare al PSD, Dragnea a spus că se pun bazele unui proiect pentru 10.000 de start-up-uri pentru ”tineri și cei mai puțin tineri”.

Dragnea a explicat că fiecare investitor care dorește să își facă un start-up va primi 200 de milioane de lei vechi pentru proiectul său, iar capitalul social va fi de doar un leu.

Citește și: Liviu Dragnea duce la un alt nivel RĂZBOIUL cu Iohannis: atac după 'teoria paznicul'

Vezi și: Klaus Iohannis, 'bombardat' de unde nu se aştepta: 'Îşi riscă legitimitatea'

Citeşte şi: Lia Olguța Vasilescu: 'Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi, herr Johannis?'

”Sunt foarte mulți români care doresc să își deschidă o afacere, dar care nu au bani. Noi ne gândim că a-i ajuta la început este în beneficiul statului. Nu toți vor reuși, dar mulți români vor reuși și apoi vor plăti taxe către stat”, a explicat Dragnea.

Liderul PSD a precizat că actele constitutive pentru un start-up se vor realiza într-o singură zi, această măsură fiind parte din programul PSD pentru debirocratizare.

Totodată, Dragnea a anunțat că va mai fi făcut un alt program prin care să fie ajutați ciobanii din România. El susține că, în acest moment, peste 30.000 de tone de lână este aruncată sau arsă de ciobani, pentru că nu au piață de deschidere. Dragnea a explicat că se vor crea șase centre de colectare și alte șase centre de distribuție.

De asemenea, un alt program inițiat de PSD îi va privi pe agricultori. Dragnea a explicat că va inițiat un program de finanțare pentru micile afaceri românești și a dat exemplul unui agricultor care cultivă roșii. În programul PSD, aceste culturi vor fi subvenționate de stat pentru construcția de solarii și apoi statul va ajuta la distribuție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.