Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, avertisment SUMBRU pentru PSD: Riscăm să avem soarta USL

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea incruntat

Președintele PSD Liviu Dragnea susține că PSD odată ajuns la putere nu are toate pârghiile la dispoziție, pentru că Sistemul se opune schimbării. Dragnea consideră că adevărata putere din România este la președinte, procurori și servciile secrete.

”Lupta cu Sistemul nu este ușoară. Culmea este că o majoritate zdrobitoare dintre procurori, dintre judecători sunt oameni corecți, peste 90%, nu am cifre, e ceea ce simt. Dar mai sunt și oameni care sunt înclinați spre abuzuri, care comit lucruri care nu se întâmplă în nicio democrație.

Trebuie să rezolvăm problema aceasta a sistemului. Dacă nu rezolvăm această problemă vom avea soarta USL-ului. Astea nu sunt atacuri împotriva justiției,

Dacă nu rezolvăm problema asta, vom avea soarta USL, adică o putere legitimată prin vot, avem putere executivă, legislativă, dar nu o putere foarte mare pentru că avem funcționari care blochează. Noi nu avem foarte multă putere, puterea este la președinte, la procurori și la servciile secrete. Când vorbești despre putere, lumea spune: ai puterea, fă totul. Așa te trezești că vrei să faci lucruri, dar te trezești cu anumite bombițe”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea a ținut să lanseze un avertisment și pentru ”haiducii de TV”, care fac rău PSD din interior.

”Avem anumiți colegi care au o anumită haiducie de TV, care nu gândesc care este primul pas, pasul doi și pasul trei. Ei nu au înțeles că PSD a câștigat în 2016 ambele rânduri de alegeri

Sunt unii colegi care cred că dacă partidul este supus unei presiuni, poate este bine să mai tulbure și ei apele că poate urcă pe ierarhie, dar sunt puțini oamenii aceștia în interiorul partidului. Eu am văzut și în ultimele deplasări în județe, nivelul de încredere și de așteptare este foarte mare. Oamenii ne spun: nu cedați! Ne cer să lupătăm în continuare. Eu n-am de gând să cedez, pentru că dacă nici noi nu reușim, atunci nimeni nu va mai reuși niciodată”, a mai precizat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.