Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, despre implicarea sa în cazul Bica: Mi se pare o enormitate!

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susține că el nu are nicio implicare în ”Dosarul Bica”. Dragnea a precizat că nu el a susținut-o pe Alina Bica să devină șefă la DIICOT, pentru că toate informațiile le avea premierul Victor Ponta.

”Eu nu am văzut niciun document, nu am văzut nicio informaţie. Mi se pare o enormitate, nu am făcut aşa ceva şi nu nici nu am auzit de aşa ceva”, a fost prima reacţie a lui Dragnea.

Întrebat dacă Ioan Niculae a folosit telefonul său pentru a vorbi cu şefa DIICOT, Dragnea susține că nu i-a folosit nimeni telefonul.

”Nu am de unde să ştiu, nu mi-a folosit nimeni telefonul pentru a vorbi cu altcineva, nu am intermediat aşa ceva, am aflat şi eu de la voi astăzi cum aţi aflat şi voi. Vreau să mă dumiresc şi eu de unde a apărut, ce se spune. Nu mi-a folosit nimeni telefonul. Nu am vorbit cu doamna Bica, nu am propus-o eu. Informaţiile le avea premierul, nu noi la partid, nu am folosit influenţa politică. Nu a venit Bica la mine să ceară sprijin politic. Nu am intermediat de aşa ceva, nu am auzit aşa ceva”, au fost replicile lui Dragnea la întrebările reporterilor despre implicare sa în acest scandal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.