Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea e aproape să bată palma cu Mircea Geoană: Ce vor să facă cu PSD

dragnea geoana ponta

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi, la finalul CExN al partidului, că nimeni nu doreşte o alianţă cu PNL, în schimb social-democraţii speră la o colaborare "în mod special" cu fostul lider al partidului, Mircea Geoană, şi cu partidul condus acum de el - PSRO.

"Am avut în Comitetul Executiv o discuţie serioasă despre toată povestea şi minciuna din ultimele luni, despre dorinţa mea de a face alianţă cu PNL-ul după alegeri. Eu le-am cerut colegilor mei părerea despre această posibilitate sau mare 'oportunitate'. Le-am spus că, din punctul meu de vedere, exclud total această variantă şi am vrut să ştie de la mine întâi, înainte să-şi spună părerea. Finalul discuţiei a fost clar, limpede, aşa cum ştiam - nimeni nu doreşte să facem alianţă cu PNL.

Citește și: Cel mai TRĂSNIT campionat mondial: Întrecere de CĂȚĂRAT PE STÂLPI / VIDEO

În ceea ce priveşte colaborarea cu alte partide, reiau ce am mai spus - sper să pot realiza o colaborare eficientă între PSD şi alte câteva partide, inclusiv sau poate în mod special o colaborare cu partidul condus de Mircea Geoană", a precizat Dragnea la Murighiol.

Potrivit acestuia, Mircea Geoană, dincolo de componenta politică, conduce filiala unui institut important (n.red. ASPEN), unde este strânsă foarte multă expertiză economică utilă pentru România.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Un tată își târăște fiica, de păr, printr-un magazin / VIDEO

"Mircea Geoană ar putea să fie unul din cei pe care Administraţia Prezidenţială ar putea să-l includă în acea echipă care lucrează la proiectul de ţară şi mai sunt mulţi alţii în România care pot contribui. El nu a cerut, şi nici nu i-am oferit un loc lui Mircea Geoană pe listele partidului. Mircea Geoană nu revine în PSD, dar sper să dezvoltăm în zilele următoare şi în perioada următoare o colaborare foarte bună. Nu va fi preşedintele PSD, nu candidează din partea PSD. Acuma gândim o alianţă nu neapărat electorală, dar putem avea o colaborare dincolo de campania electorală, pentru programul de guvernare, pentru proiectul de ţară de la Cotroceni, pentru alte proiecte. În jurul lui este foarte multă expertiză pe care vreau să o folosim", a detaliat liderul social-democraţilor, informează agerpres.ro.

Citește și: În una dintre cele mai dezvoltate țări din lume, peste 42% dintre bărbați sunt VIRGINI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.