Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl acuză pe președintele României că blochează țara: `Iohannis a atacat la CCR, în 7 luni, 37 de legi. Vrea să blocheze orice se poate`

dragnea iohannis

Președintele PSD, Liviu Dragnea, l-a atacat pe șeful statului Klaus Iohannis, spunând că acesta a atacat un număr record de legi la Curtea Constituțională și încearcă să blocheze orice inițiativă legislativă.

Victor Ponta îl DISTRUGE pe Dragnea: mai scoate o POZĂ din arhiva negocierilor cu statul paralel

"Iohannis știe tot ce facem fiecare dintre noi. Primește informări în permanență, unde mergem, ce urmează să vorbim. Să vorbim și despre necesitatea avizului CSAT. În legea CSAT, care conține niște atribuții exagerate, pentru că îl transform într-un supra-guvern, ceea ce nu e cazul, se spune că proiectul de buget ia aviz consultati de la CSAT. Aici s-a mers la ideea că CSAT trebuie să avizeze tot bugetul. E ca și cum și Parlamentul trebuie să stea până ia avizul. Pe 4 septembrie când te întâlnești în CSAT, fiecare își spune punctul de vedere, stai acolo până găsești o soluție. S-a ridicat de la masa și a suspendat ședința. Ce președinte…?", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

"Un prieten drag și coleg de partid, până acum o lună și jumătate îmi spunea – nu ceda. De vreo două-trei săptămâni de zile îmi spune – nu ar fi mai bine să nu ne certăm cu serviciile și să nu le mai tăiem din bani. Nimeni nu face asta, le readucem în matcă. Nimeni nu le-a tăiat bani. S-au purtat discuții cu fiecare instituție și s-a ajuns la o valoare acceptată din ambele părți. Aș vrea să se declasifice stenograma din ședința CSAT, cum a cerut premierul. Cred că nu (nu o va declasifica Iohannis – n.r.)", a mai spus președintele PSD.

Liviu Dragnea afirmă că președintele Klaus Iohannis a atacat în șapte luni mai mult decât a atacat fostul șef de stat, Traian Băsescu, în mandatele sale.

"Iohannis a atacat în 7 luni, 37 de legi. Vrea să blocheze orice se poate. Au fost legi care ne-am mirat că i-au scăpat. Nu (nu se vor mai tăia bani – n.r.). Asta a fost rectificare. O să mai fie probabil una în noiembrie și o să se mai aloce niște bani. Nu poți să îi lași fără bani, dar nu e permis nimănui să cheltui bani publici, sume mari de bani fără să știe nimeni cum îi cheltuie. Pe noi ne interesează ca ofițerii să aibă toate dotările asigurate, să fie plătiți bine, să aibă infrastructură, logistică, dar trebuie văzut și ținut cont și de contextual national și de raportul cu celelalte instituții. Adică nu se poate la nesfârșit și poate în situația aceasta conducerile de la aceste servicii că noi nu mai acceptăm să iasă din matca constituțională", a spus Dragnea, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.