Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea îl CONTRAZICE pe Sorin Grindeanu: 'Nu i-am cerut, nu i-am propus'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea camere

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că el nu i-a propus în mod special vreo funcţie lui Sorin Grindeanu pentru a renunţa la cea de premier şi nici nu i-a cerut să îmbunătăţească relaţiile economice cu Rusia.

NEBUNIE totală la Guvern: Grindeanu își AMÂNĂ conferința de presă

"Eu nici nu i-am cerut demisia domnului Grindeanu în ultimele zile, nici nu i-am propus eu, în mod special, vreo funcţie. Ceea ce i-am propus, în ultimele zile, inclusiv ieri - să încerce să iasă puţin din starea în care nu a mai fost până acum, nu îl mai recunoşteam niciunul, şi împreună să continuăm analiza în CExN, după raportul de evaluare, care se putea termina în orice fel, eu spunând la începutul şedinţei un lucru foarte important că analiza nu trebuie să se termine neapărat cu demisia primului ministru. Eu speram că după acea pauză pe care eu am generat-o, şi nu am generat-o doar pentru câteva minute, să reuşim să îi aducem pe toţi să avem o discuţie aşezată şi înţeleaptă, să găsim care este cel mai bun pachet de soluţii pentru ca programul de guvernare să fie pus în practică şi să fie recuperate întârzierile în orice variantă. Guvernul, aşa cum funcţiona până ieri, era clar că nu mai putea pune în practică programul de guvernare, ceva trebuia schimbat", a spus Dragnea, într-o conferinţă de presă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, informează agerpres.ro

El a adăugat că nu i-a cerut lui Grindeanu să îmbunătăţească relaţiile economice cu Rusia, aşa cum ar fi spus premierul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.