Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea, implicat şi în alegerile de la LPF: 'Am fost deranjat...'

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea zambet

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, se declară deranjat de faptul că a fost implicat fără voia sa în alegerile pentru preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal. Funcţia de preşedinte al LPF este disputată de actualul şef al Ligii, Gino Iorgulescu, şi de preşedintele ACS Poli Timişoara, Sorin Drăgoi, omul primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

Vezi şi: INTERVIU - Alexandru Cumpănașu, președinte CNMR: 'Ideea cu securismul este la modă'/ 'Guvernul Cioloş - un guvern autist' (VIDEO)

"Am fost coleg de facultate cu Drăgoi, dar de atunci nu cred că l-am mai văzut de două, trei ori. Și-atunci cred că a fost o întâmplare. Am văzut declarațiile lui și am fost deranjat că-și asociază candidatura la Ligă cu numele meu! O spun clar: nu îl susțin pe Sorin Drăgoi! Chiar am fost deranjat că numele meu a apărut în declarațiile sale în ultima perioadă. Nu vreau să mă implic absolut deloc! Eu nu cred că politicul poate decide cine să câștige alegerile la Ligă sau la Federație. Nu cred! Și nu cred că e sănătos să se întâmple asta", a declarat Dragnea într-un interviu pentru gsp.ro.

Șeful PSD a recunoscut însă că are un preferat la alegerile de astăzi: "Am o relație veche cu Gino, dar asta nu înseamnă că eu îl ajut să câștige alegerile. Am un preferat, dar să câștige cine merită".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.