Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea lansează 'BOMBA' serii: ATAC DISTRUGĂTOR la adresa lui Victor Ponta - 'A făcut Guvernul cu George Maior şi cu alţii'

dragnea ponta

Liviu Dragnea lansează 'bomba' serii. Şeful PSD l-a atacat pe fostul premier, Victor Ponta. Atacul a fost unul distrugător. Dragnea a dezvăluit cum s-a făcut Guvernul USL în 2012. Acesta spune că Ponta ar fi stabilit componenţa Executivului alături de fostul şef SRI, George Maior. Dragnea a făcut dezvăluiri complete în direct la Antena 3, la emisiunea lui Mihai Gâdea.

"Guvernul era făcut de Statul Paralel. Vă dau exemplu când a căzut Guvernul Ungureanu, în 2012. Am vorbit cu mai mulţi parlamentari să voteze moţiunea pentru că nu se mai putea aşa. Ne-am întâlnit la 8 şi mi-a zis Victor Ponta să ne vedem duminică după-amiază. Am fost destul de contrariat. Sâmbătă după amiază jucam tenis. M-a sunat Crin şi mi-a spus că aseară nu se putea face Guvernul că era oboseală, dar dimineaţă la 7 avea lista. A făcut-o cu tine? Nu! Mie nu mi se pare normal.

I-am spus lui Victor că de ce a făcut lista aşa. Să vorbim de un lucru decis de el cu nu ştiu cine. A făcut în noaptea aia Guvernul cu George Maior şi cu alţii. Am zis că eu nu mai stau în proiectul ăsta.Asta e bătaie de joc faţă de promisiunile la adresa oamenilor. Ponta îmi spunea, nu cred că se simţea foarte confortabil. Mi l-a dat la telefon pe Goerge Maior. Mi-a spus că la Guvern trebuie să fie oameni verificaţi care să facă parte din anumite instituţii. Pune oameni păpuşi ce facem?", a tunat Dragnea care nu s-a oprit aici.

Dragnea s-ar fi enervat atunci când Ioan Rus ar fi fost impus la Ministerul transporturilor. "Nu pot să reproduc ce am zis atunci, la dumneavoastră în emisiune. Când ești nervos îți mai scapă.", a mai spus Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.