Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea reia războiul cu șeful SPP: Pahonțu a preluat structura ocultă de la Coldea/ Maior de la ora 11 devenea prieten cu paharul

dragnea

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, reia războiul cu generalul Pahonțu, șeful SPP, pe care l-a atacat de multe ori și înainte de a fi condamnat. În primul interviu dintr-un studio tv după condamnare, Dragnea afirmă că Pahonțu a preluat un sistem ocult de la Florian Coldea.

„Problema nu sunt judecătorii sau procurorii în România. Problema este această structură ocultă care a fost condusă de Florian Coldea până l-au demis și care a fost preluată și este condusă și acum de Pahonțu, în numele lui Iohannis. Vorbim despre acțiuni care pot îmbrăca forma trădării naționale. Cel mai grav este când trădezi interesele, viitorul și bunăstarea cetățenilor. Pahonțu duce ordinele, cererile, să se întâmple lucrurile. Ordinele le dă Iohannis”, a declarat Dragnea la Realitatea PLUS.

Întrebat dacă are dovezi sau care sunt sursele pe care se bazează, Dragnea a răspuns: „Sursele sunt discuțiile pe care le-am avut de-a lungul anilor cu Florian Coldea, cu George Maior, cu Vasile Dîncu, cu Victor Ponta, cu Sebastian Ghiță. Am auzit cu urechile mele discuții între Coldea sau Maior și procurori, cum îi presau, cum trimiteau practic la parchet rechizitorii. Mai mult Coldea, pentru că George cam de la 10-11 dimineața devenea prieten cu paharul. La masă cu statul paralel stă toată lumea, pentru că infiltrații sunt peste tot.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.