Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea riscă să fie dat în JUDECATĂ! Grupul hotelier Hilton cere explicaţii, după ce șeful PSD a spus că era să fie UCIS în stabilimentul din București

grahamcluley.com
hilton hotel

Conducerea rețelei hoteliere Hilton face demersuri printr-o casă de avocatură din Londra, pentru a obține lămuriri de la Liviu Dragnea în legătură cu presupusa tentativă de asasinat, care ar fi avut loc la Athenee Palace, scrie realitatea.net.

Potrivit unor surse Realitatea TV, șefii grupului hotelier îi solicită lui Liviu Dragnea fie să-și ceară scuze, fie să furnizeze informații concrete despre presupusa tentativă de asasinat. În caz contrar, conducerea rețelei îl va da în judecată, susțin aceleași surse.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

Citește și: Ungaria pune tunurile pe George Soros: Ce campanie de MINCIUNI a lansat miliardarul, în opinia Guvernului ungar

"Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.). Suntem într-un stat mafiot. Statul paralel este o mafie. Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Da, dar nu pot să spun asta (cine i-a plătit – n.r.). Da, un om foarte celebru în lume. Nu, nu mă gândesc la el (Soros – n.r). El se gândeşte la mine", a spus Dragnea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.