Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea spune că e surprins de atitudinea lui Tăriceanu: Mi s-a părut ciudat

Liviu Dragnea Alexandria singur

Călin Popescu Tăriceanu a refuzat să participe la consultările oficiale de la Cotroceni, cu Klaus Iohannis, dar s-a întâlnit în secret cu președintele. Liderul ALDE l-a informat pe Liviu Dragnea de aceste negocieri abia după ce s-a scris în presă.

”Am fost surprins. Tăriceanu mi-a spus azi. Mi s-a părut puțin ciudat, în paralel cu consultările oficiale să aibă și discuțiile informale. A rămas consecvent alianței cu PSD. Am încredere totală pentru că a avut un comportament corect. Sper ca și Tăriceanu, și Constantin, să spună cu cine de la PNL au avut întâlniri, nu cum a spus domnul Orban că poate un portar i-a propus șefia PNL. Românii au dreptul să știe ce se discută. Nu au avut nicio clipă vreo ezitare să rupă această alianță. Nu știu unde a avut loc această întâlnire. Exact în ziua consultărilor a avut loc această întâlnire. Nu sunt constituționalist, dar nu este în regulă, mi se pare ciudat.”, a spus Liviu Dragnea la Alexandria, după ce și-a preluat mandatul de deputat.

Dragnea a vorbit și despre gestul președintelui Iohannis de a retrimite în Parlament legea celor 102 taxe declarată constituțională de CCR.

”Sper ca parlamentarii să înțeleagă că s-a terminat campania electorală și că oamenii așteaptă își îndeplinească promisiunile. Propunem o mică schimbare în programul Parlamentului pentru a avea mai mult timp în discuțiile legilor.

Că președintele a vrut să nu fie această lege, tot nu reușește să îmi umbrească bucuria. Se mai întârzie puțin intrarea în vigoare a acestei legi care e așteptată de toți românii, indiferent de culoarea politică. Îmi e greu să înțeleg care e motivul real pentru care a fost retrimisă în Parlament. Sper să nu fie o reacție a unei supărări generate de alegerile de duminică. Această lege va intra în vigoare.”, a adăugat Dragnea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.