Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea: Va fi o toamnă cu o activitate legislativă bogată: Priorităţi, legile justiţiei, pensiile, Fondul suveran de dezvoltare

stiripesurse.ro
liviu dragnea zambet

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că sesiunea parlamentară de toamnă va avea o activitate legislativă "bogată", menţionând între priorităţi legile justiţiei, Fondul suveran de dezvoltare şi investiţii, legea pensiilor şi legea prevenţiei. "A început sesiunea parlamentară. Am adoptat componenţa Biroului Permanent. Va fi o toamnă cu o activitate bogată legislativă, cu legi importante care vor fi dezbătute şi aprobate în Parlament: legea parteneriatului public-privat, legea prevenţiei, legea prin care se înfiinţează Fondul suveran de dezvoltare şi investiţii, legile justiţiei şi alte legi la care se lucrează şi în cadrul coaliţiei de guvernare şi în cadrul Guvernului. Legea pensiilor este o lege deosebit de importantă, de asemenea", a precizat Liviu Dragnea, la Parlament.

El a spus că alte priorităţi legislative vor fi discutate la reuniunile PSD din week-end care se vor desfăşura la Constanţa. "Vom discuta în acest week-end şi alte priorităţi legislative împreună cu colegii din partid şi cu colegii de la ALDE şi de luni începem programul legislativ", a adăugat Dragnea. Liderul PSD a punctat că la aceste reuniuni se va aborda şi tema înfiinţării Autorităţii Naţionale pentru Interceptarea Convorbirilor, propusă de Călin Popescu Tăriceanu. "Vom discuta despre această propunere în week-end, voi discuta cu colegii mei în partid. Nu am automat ceva împotrivă, o să vedem care sunt detaliile. Ideea nu mi se pare greşită. O să discutăm detaliile acestei iniţiative legislative pentru că nu este o iniţiativă neimportantă şi să vedem dacă cei care au iniţiat-o au gândit toată arhitectura", a adăugat Dragnea.

Potrivit acestuia, la reuniunile din week-end Guvernul va prezenta punctul de vedere în privinţa Pilonul II de pensii, despre accize, impozitul pe dividende şi despre alte măsuri guvernamentale. "Aşa am convenit, că în acest week-end la întâlnirea între Guvern, CExN şi grupurile parlamentare să se discute şi acest lucru. (...) Şi eu şi colegii mei aşteptăm cu interes să ne prezinte Guvernul care este părerea lor", a adăugat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.