Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea vorbește despre revocarea lui Kovesi după mitingul PSD și avertizează: 'Dacă o să-i mai chem o dată, o să vină un milion'

Liviu Dragnea ICCJ

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat sâmbătă, referindu-se la publicarea motivării deciziei CCR în cazul procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, că este "aproape imposibil pentru cineva să desconsidere o decizie a Curţii Constituţionale". 

"E aproape imposibil pentru cineva să desconsidere o decizie a Curţii Constituţionale. Trebuie să aibă mâna prinsă foarte greu în menghină ca să nu respecte decizia Curţii Constituţionale. Nu cred că undeva, într-o ţară democratică, se poate pune această problemă", a declarat Dragnea, la plecarea de la mitingul PSD-ALDE din Piaţa Victoriei, fiind întrebat dacă a văzut motivarea CCR în cazul şefei DNA şi ce crede că se va întâmpla după publicarea acesteia, scrie agerpres.ro.

Mama Simonei Halep, mesaj emoționat după reușita fiicei sale la Roland Garros: 'Le doresc tuturor mamelor să trăiască astfel de clipe'


Totodată, întrebat ce se va întâmpla cu preşedintele Klaus Iohannis dacă nu va respecta decizia CCR, Liviu Dragnea a răspuns: "Să nu credeţi că am chemat aici sute de mii de oameni degeaba şi, dacă o să-i mai chem o dată, o să vină un milion. Nu-i chem degeaba". 

Chestionat dacă are vreo estimare oficială privind participarea la miting, liderul PSD a spus: "Da, este mult mai mult decât ne-am aşteptat noi". În acest context, întrebat dacă au fost peste jumătate de milion de persoane, Dragnea a răspuns: "Cam da".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.