Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea 'reloaded'; a dat bucătăria pe politica externă: 'Ce au căutat ăştia în Taiwan?!'

Facebook/Liviu Dragnea
Politicieni romani in Taiwan

Liviu Dragnea încă are frământări politice. De această dată însă nu mai e politica mioritică, ci cea externă.

După ce a ieșit din închisoare, fostul lider al PSD a mai încercat să încropească ceva în zona politicii. După ce a ieșit cu scandal din Alianța pentru Patrie, partid pe care l-a fondat, Liviu Dragnea a mai dospit o nouă formațiune politică: Partidul Mișcarea România Suverană. Însă  nici acest proiect nu a prins aripi. Așa că fostul baron PSD s-a apucat de bucătărie. După ce a învârtit cu telul printr-un blog culinar, fără prea mult succes, a pus șorțul în cui și a revenit tot la politică. De data aceasta la cea externă.

Între postările evlavioase cu icoane și urări de bine, Dragnea a dat-o pe lucruri mai serioase. În cea mai recentă postare a sa, fostul șef peste suflarea pesedistă îi ia la rost pe parlamentarii care au fost în vizită în Taiwan.

Liviu Dragnea a dat bucătăria pe politica externă

 

„Ce au căutat parlamentarii ăştia în Taiwan?!?!

Mă obişnuisem cu ideea că mare parte dintre parlamentarii români sunt doar mâini care se ridică la comandă, servili și fără idei proprii. Dar să văd atâta prostie şi inconștiență, mai rar!

Nu e suficient că șeful lor Johannis şi cei doi șefuți, Ciolacu și Ciucă, ne împing în conflict cu Rusia, deștepţii ăstia s-au gândit să se plimbe și ei prin Taiwan, să-și pozeze burţile pe acolo şi, probabil, să mai cumpere vreun chilipir.

Toată lumea vede, aude, citeşte şi înţelege că în problema Taiwanului tensiunea între China şi SUA este uriaşă şi, din păcate, un conflict armat e foarte posibil. Aşa că o delegaţie parlamentară din România este exact ce trebuie ca să îngheţăm relaţiile şi cu China!

Nici măcar marii politicieni din Birourile Permanente ale Parlamentului nu ştiu că România nu recunoaşte Taiwanul?

Măi fraţilor, înţeleg că bine nu sunteţi în stare să ne faceţi, dar mai puţin rău aţi putea?

Vai de capul vostru!

Și al nostru că vă avem…“, este mesajul lui Dragnea.

Copreședintele Clubului Formosa, deputatul Cătălin-Daniel Fenechiu, a condus o delegație de șapte lideri parlamentari români care au vizitat luni, 25 martie, Taiwan-ul. ACeștia au stat 6 zile în această țară, timp în care au vizitat Yuanul Legislativ, Ministerele Afacerilor Economice, Finanțelor, Afacerilor Externe și Justiției, precum și Consiliul Național de Dezvoltare la nivel de Cabinet și Consiliul Național pentru Știință și Tehnologie, a spus MOFA.

Grupul de parlmentari români a făcut, de asemenea, un turneu la Consiliul de Dezvoltare a Comerțului Extern din Taiwan din orașul Taipei; Asociația Chineză pentru Cooperare Economică Internațională (CIECA), Taiwan; Institutul de Cercetare în Tehnologia Industrială cu sediul în județul Hsinchu; și vecinul său Hsinchu Science Park pentru a consolida colaborarea industrială, a adăugat ministerul de externe taiwanez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.