Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Fărcaş este noul preşedinte al PLUS Sălaj, după demisia lui Florin Iordache

Inquam Photos / Octav Ganea
USR PLUS Alianta 2020

Economistul Liviu Fărcaş este noul preşedinte al PLUS Sălaj, după ce Florin Iordache, candidatul Alianţei USR-PLUS la primăria Zalău, a demisionat în cursul săptămânii trecute.

Potrivit precizărilor făcute pentru AGERPRES de către Alin Prunean, coordonator regional PLUS, Fărcaş a fost validat, miercuri, de structurile centrale ale partidului, ca preşedintele interimar, până la organizarea alegerilor interne, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban reacționează după recordul COVID-19: ‘Suntem într-un moment de cumpănă. Putem opri creșterea numărului de cazuri’

Liviu Fărcaş este economist, are 43 de ani şi este membru în Biroul Judeţean PLUS Sălaj, el candidând la alegerile locale pentru postul de primar al comunei Cizer.

Fostul preşedinte Florian Iordache nu a dorit să facă publice motivele demisiei sale, precizând însă că nu este vorba de rezultatele obţinute în Sălaj de Alianţa USR-PLUS la alegerile locale.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

Alianţa a obţinut la nivel judeţean un singur post de primar, două posturi de consilieri judeţeni şi 32 de mandate de consilieri locali.

De asemenea, Florian Iordache a fost surclasat la alegerile pentru postul de primar al municipiului Zalău de către primarul în funcţie, social democratul Ionel Ciunt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.