Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Pleșoianu, acuzații care provoacă CUTREMUR la Congres: Dăncilă a ales serviciile secrete

Facebook
plesoianu liviu

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, candidat la Congresul PSD, susține că Viorica Dăncilă a predat partidul cu arme și bagaje oameni din serviciile secrete și arată că PSD și-a pierdut independența.

”Este posibil ca doamna Dăncilă să fie președinte plin de astăzi. Nu știu ce vor spune oamenii de acasă, pentru că n-am întâlnit niciun om în partid care să fie mulțumit de schimbarea de poziție și de mesaj.

Numărul oamenilor nemulțumiți de doamna Dăncilă este extrem de mare, dacă vorbim despre oamenii de la bază. Se întâmplă ca oamenii din acest partid au fost tratați oribil

În momentul de față PSD și-a pierdut independența, este dependent de tot felul de sfetnici pe care îi are doamna Dăncilă, unii oficiali, alții neoficiali. Aș vrea să vă spun ceva: când a fost domnul Tudose am zis clar că nu-l susțin pentru că era omul serviciilor. Eu chiar am crezut în doamna Dăncilă, pentru că atunci când am fost la Bruxelles împotriva lui Kovesi, doamna Dăncilă a fost alături de mine. Ulterior, doamna Dăncilă a fost alături de mine pe scena mitingului împotriva abuzurilor. Acum nu-și mai aduce aminte nimic, spune că a fost plecată 9 ani din țară. Asta a ales doamna Dăncilă, mea culpa, m-am înșelat în privința ei.”, a spus Liviu Pleșoianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.